Apparaat zoeken

De Norton Anti-Theft-website maakt gebruik van de Norton Anti-Theft-agent die op uw apparaat is geïnstalleerd om het apparaat te volgen wanneer het is verloren of gestolen. Wanneer u uw apparaat vergrendelt, controleert Norton Anti-Theft elke vijf minuten de locatie van het apparaat en worden de details doorgegeven. U kunt de locatiegegevens van uw apparaat op deze pagina bekijken. Norton Anti-Theft geeft de geografische locatie van uw apparaat op een kaart weer. U kunt de locatie van uw apparaat ook via de weergave Satelliet op de kaart bekijken.

De volgende opties zijn beschikbaar op deze pagina:

Pictogram Apparaat bewerken

Hiermee kunt u uw apparaatnaam bewerken.

U kunt de weergavenaam van uw apparaat op elk gewenst moment wijzigen. Met de weergavenaam kunt u onderscheid maken tussen uw apparaten op de Norton Anti-Theft-website.

De naam van het apparaat moet uit 4 tot 40 tekens bestaan en mag niet de volgende tekens bevatten: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$

Pictogram Apparaat verwijderen

Hiermee kunt u uw apparaat uit Norton Anti-Theft verwijderen.

Wanneer u een apparaat verwijdert van de Norton Anti-Theft-website, wordt de Norton Anti-Theft-agent niet van het apparaat verwijderd. Als u de Norton Anti-Theft-agent van uw apparaat wilt verwijderen, moet u dit handmatig doen. Uw productsleutel wordt echter niet gedeactiveerd. Wanneer u een apparaat verwijdert uit Norton Anti-Theft, wordt de naam van het apparaat van de Norton Anti-Theft-website verwijderd. Alle gegevens van dat apparaat, zoals gevolgde locatie en genomen foto's, worden permanent verwijderd en kunnen niet worden teruggehaald.

Apparaat vergrendelen

Hiermee kunt u uw apparaat vergrendelen of uitschakelen. Wanneer u uw apparaat vergrendelt, wijzigt Norton Anti-Theft de status van uw apparaat naar Verloren.

De optie Apparaat uitschakelen is alleen beschikbaar op computers met een Intel Anti-theft-chipset.

Wanneer u een apparaat vergrendelt, vraagt Norton Anti-Theft u om een ontgrendelingscode te maken. Als u uw apparaat wilt ontgrendelen, kunt u de ontgrendelingscode op uw apparaat gebruiken of u aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website. U heeft de ontgrendelingscode niet nodig wanneer u uw apparaat via de Norton Anti-Theft-website ontgrendelt. Met Norton Anti-Theft kunt u ook een persoonlijk bericht maken dat op het scherm van uw apparaat wordt weergegeven. U kunt bijvoorbeeld een waarschuwing weergeven dat dit apparaat is gestolen.

Deze code is hoofdlettergevoelig, moet alfanumeriek zijn en uit 4 tot 20 tekens bestaan.

Wanneer u een computer uitschakelt, wordt deze afgesloten. Wilt u ontgrendelen, dan moet u het gebruikerswachtwoord opgeven dat u hebt gemaakt toen u de functie Intel Anti-Theft activeerde.

Gevonden

Hiermee kunt u melden dat uw apparaat is gevonden.

Wanneer u opgeeft dat een apparaat is gevonden, wordt het automatisch ontgrendeld door Norton Anti-Theft.

Waar is het?

Geeft u een benadering van het adres en de geografische locatie waar u uw apparaat kunt terugvinden.

Norton Anti-Theft geeft de laatste 10 locaties van uw apparaat op een kaart weer.

Wanneer?

Geeft de periode weer vanaf de datum waarop de geografische locatie van uw apparaat voor het laatst is gemeld.

Klik hier

Hiermee kunt u uw adres bijwerken.

Als het adres dat door Norton Anti-Theft wordt weergegeven, onjuist is, kunt u de optie Klik hier gebruiken om uw adres bij te werken.

Norton Anti-Theft

De locatie van een apparaat bekijken

De locatie van een apparaat bijwerken via de Norton Anti-Theft-website

Apparaten beheren

De naam van een apparaat wijzigen

De locatiefrequentie van een apparaat wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59379040_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013