De Norton Anti-Theft-agent verwijderen

U kunt op elk gewenst moment de Norton Anti-Theft-agent van uw apparaat verwijderen. Nadat u de Norton Anti-Theft-agent heeft verwijderd, kunt u uw apparaat niet meer volgen als het is verloren of gestolen. Wanneer u de Norton Anti-Theft-agent van uw apparaat verwijdert, wordt het apparaat automatisch van de Norton Anti-Theft-website verwijderd.

Wanneer u een apparaat verwijdert van de Norton Anti-Theft-website, wordt de Norton Anti-Theft-agent niet van het apparaat verwijderd. Als u de Norton Anti-Theft-agent van uw apparaat wilt verwijderen, moet u dit handmatig doen.

De Norton Anti-Theft-agent van Windows 8 verwijderen

1. Rechtsklik op de Norton Anti-Theft -app in het Start -scherm.

2. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op Verwijderen.

3. Selecteer Norton Anti-Theft in het verschenen venster en klik vervolgens op Verwijderen/wijzigen.

4. Volg de instructies op het scherm om Norton Anti-Theft te verwijderen.

De Norton Anti-Theft-agent via het Configuratiescherm van Windows verwijderen

1. Klik op de Windows-taakbalk op Start > Configuratiescherm.

2. In het Configuratiescherm van Windows voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows XP op Software.

• In Windows Vista en Windows 7 klikt u onder Programma's op Een programma verwijderen.

3. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op Norton Anti-Theft, en voer vervolgens een van de volgende stappen uit:

• In Windows XP klikt u op Verwijderen.

• In Windows Vista en Windows 7 klikt u op Verwijderen/wijzigen.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De Norton Anti-Theft-agent verwijderen via het menu Start van Windows

1. Klik in de taakbalk van Windows op Start > Alle programma's > Norton Anti-Theft.

2. Klik op Norton Anti-Theft verwijderen.

3. Volg de instructies op het scherm.

De Norton Anti-Theft-agent verwijderen van Mac

1. Klik in het Dock op Finder > Programma > Symantec Solutions en dubbelklik vervolgens op Symantec Uninstaller.

2. Selecteer Norton Anti-Theft in het venster Symantec-producten verwijderen.

3. Klik op Verwijderen.

4. Klik op Verwijder om te bevestigen dat u Norton Anti-Theft wilt verwijderen.

5. Typ in het bevestigingsdialoogvenster dat verschijnt uw beheerdersnaam en -wachtwoord en klik vervolgens op OK.

6. Klik in het venster Verwijdering voltooid op Sluiten.

7. Klik op Opnieuw opstarten.

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail

Een apparaat verwijderen uit Norton Anti-Theft

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59379036_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013