Uw abonnementsgegevens weergeven

De optie Resterende dagen onder de optie Abonnementsinfo geeft het aantal resterende dagen van uw huidige abonnement weer. U kunt op de optie Resterende dagen klikken om uw abonnementsgegevens te bekijken zoals de Productsleutel en Vervaldatum in uw Norton Account.

Norton Anti-Theft wordt geleverd met een betaald abonnement. Wanneer dat abonnement bijna is verlopen, wordt u gevraagd of u het wilt verlengen. Als u uw abonnement niet verlengt, worden alle functies van Norton Anti-Theft uitgeschakeld en zijn uw apparaten niet langer beschermd.

Wanneer het abonnement bijna is verlopen, herinnert het Norton Anti-Theft-programma op uw apparaat u eraan dat u uw abonnement moet verlengen. U kunt op de optie Nu verlengen klikken en de instructies op het scherm volgen om uw abonnement te verlengen.

Uw abonnementsgegevens weergeven

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik op Abonnementsinfo in het linkerdeelvenster.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

Licentie voor Norton Anti-Theft aanschaffen

Een extra Norton Anti-Theft-licentie toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59379028_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013