Handmatig foto's nemen met de camera van uw apparaat

Wanneer uw apparaat niet is vergrendeld, kunt u de optie Maak een foto gebruiken om handmatig foto's te nemen. De foto's worden naar uw Norton Anti-Theft-account gepost. U kunt zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website en de foto's bekijken.

U kunt foto's alleen maken met een apparaat dat is uitgerust met een webcam.

Handmatig foto's nemen met de camera van uw apparaat

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik op Sneakpreview.

4. Klik op Een foto maken.

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

De foto's beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59378151_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/03/2012