Een apparaat vergrendelen

Wanneer uw apparaat is verloren of gestolen, moet u het vergrendelen via de Norton Anti-Theft-website. Wanneer u uw apparaat vergrendelt, voert Norton Anti-Theft gelijktijdig de volgende handelingen uit:

• Uw apparaat wordt op afstand vergrendeld om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

• De locatie van uw apparaat wordt elke 5 minuten gecontroleerd, waardoor een hogere mate van precisie wordt geboden.

• Met de camera van het apparaat worden automatisch foto's genomen.

Wanneer u een apparaat vergrendelt, vraagt Norton Anti-Theft u om een ontgrendelingscode te maken. Wanneer u het apparaat terugkrijgt, kunt u deze code gebruiken om het apparaat te ontgrendelen. U kunt zich ook aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website om het apparaat te ontgrendelen. U heeft de ontgrendelingscode niet nodig wanneer u uw apparaat via de Norton Anti-Theft-website ontgrendelt.

Met Norton Anti-Theft kunt u een persoonlijk bericht maken dat op het scherm van uw apparaat wordt weergegeven. U kunt bijvoorbeeld een waarschuwing opstellen dat dit apparaat is gestolen, of contactgegevens weergeven die kunnen worden gebruikt als u uw apparaat verliest.

Als u een apparaat vergrendelt en u hebt het na zeven dagen niet teruggevonden, wordt de status automatisch gewijzigd in Gevonden. Als u het wilt blijven volgen als verloren, moet u handmatig op de knop Apparaat vergrendelen klikken om de status weer te wijzigen naar de modus Verloren.

De voordelen van deze standaardoptie voor het vergrendelen van het apparaat zijn:

• U kunt de apparaatlocatie volgen, zelfs nadat u het apparaat hebt vergrendeld.

• U kunt de persoon zien die uw apparaat op dat moment gebruikt.

Uw apparaat vergrendelen

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik op de geopende pagina op Apparaat vergrendelen.

4. Klik op Vergrendeling bevestigen in het venster dat verschijnt.

5. Voer in het weergegeven venster in het vakje Ontgrendelingscode een ontgrendelingscode in.

Deze code is hoofdlettergevoelig, moet alfanumeriek zijn en uit 4 tot 20 tekens bestaan.

6. Voer in het vakje Vergrendelingscode opnieuw invoeren de ontgrendelingscode opnieuw in.

7. Voer een bericht in het vakje voor het persoonlijke bericht in.

8. Klik op Apparaat vergrendelen.

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

Uw apparaat opgeven als gevonden

Een apparaat ontgrendelen

Een computer uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59378150_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013