Uw Android-apparaat in Veilige modus starten

Volg de stappen in een van de volgende secties, afhankelijk van het merk en het model van uw Android-apparaat:

HTC-apparaten met fysieke knoppen

1. Schakel uw Android-apparaat uit. Lukt dit niet op de normale manier vanwege de lus, verwijder dan de batterij.

2. Druk de knop Menu van uw apparaat tweemaal in en houd deze vast.

3. Zet het apparaat aan en houd de knop Menu ingedrukt totdat u het vergrendelingsscherm ziet.

4. Uw apparaat wordt in Veilige modus opgestart.

In de linkerbenedenhoek van het apparaat wordt Veilige modus weergegeven. Android laadt geen apps van derden in Veilige modus, en u kunt een toepassing die problemen veroorzaakt, verwijderen. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.

5. Zet het apparaat uit en weer aan om het in Normale modus op te starten.

HTC-apparaten zonder fysieke knoppen: (HTC Desire HD, HTC Thunderbolt, HTC EVO)

1. Schakel uw Android-telefoon uit. Lukt dit niet op de normale manier vanwege de lus, verwijder dan de batterij.

2. Druk op de aan/uit -knop om het apparaat aan te zetten.

3. Wanneer het HTC-logo verschijnt, houdt u de knop Volume omlaag ingedrukt.

4. Houdt de knop Volume omlaag vervolgens ingedrukt totdat het beginscherm wordt geladen en Veilige modus op het scherm verschijnt. Het apparaat vibreert voordat u naar Veilige modus gaat.

Android laadt geen apps van derden in Veilige modus, en u kunt een toepassing die problemen veroorzaakt, verwijderen. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.

5. Zet het apparaat uit en weer aan om het in Normale modus op te starten.

Nexus One

1. Schakel uw Android-apparaat uit. Lukt dit niet op de normale manier, verwijder dan de batterij.

2. Druk op de aan/uit -knop om uw apparaat aan te zetten. Wanneer het logo verschijnt, houdt u de trackball ingedrukt tot u het vergrendelingsscherm ziet. U kunt ook de aanraakgevoelige knop Menu ingedrukt houden wanneer het logo verschijnt.

3. Uw apparaat wordt nu in Veilige modus opgestart.

Android laadt geen apps van derden in Veilige modus, en u kunt een toepassing die problemen veroorzaakt, verwijderen. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.

4. Zet het apparaat uit en weer aan om het in Normale modus op te starten.

Motorola Droid

1. Schakel uw Droid uit en schuif het hardwaretoetsenbord open.

2. Druk de knoppen Aan/uit en Menu op het toetsenbord tegelijk in.

3. Houd de knop Menu ingedrukt totdat Droid Eye op het scherm verschijnt en de telefoon vibreert.

4. Uw Droid wordt in Veilige modus opgestart. In de linkerbenedenhoek van het apparaat wordt Veilige modus weergegeven. Android laadt geen apps van derden in Veilige modus, en u kunt een toepassing die problemen veroorzaakt, verwijderen. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.

5. Zet het apparaat uit en weer aan om het in Normale modus op te starten.

Sony Ericsson Xperia X10

1. Schakel uw Android-apparaat uit.

2. Druk op de aan/uit -knop om het apparaat aan te zetten.

3. Druk tijdens het opstarten, zodra u de eerste vibratie voelt, op de knop Menu.

4. Houd de knop Menu vervolgens ingedrukt totdat het apparaat in Veilige modus wordt gestart.

In de linkerbenedenhoek van het apparaat wordt Veilige modus weergegeven. Android laadt geen apps van derden in Veilige modus, en u kunt een toepassing die problemen veroorzaakt, verwijderen. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.

5. Zet het apparaat uit en weer aan om het in Normale modus op te starten.

Samsung Galaxy-apparaten

1. Schakel uw Android-apparaat uit.

2. Druk op de aan/uit -knop om uw apparaat aan te zetten.

3. Houd tijdens het opstarten de knop Menu ingedrukt totdat het apparaat in Veilige modus start.

Als dit niet werkt, houdt u de knoppen Power + Menu + Home ingedrukt tot het apparaat wordt opgestart in Veilige modus.

Android laadt geen apps van derden in Veilige modus, en u kunt een toepassing die problemen veroorzaakt, verwijderen. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.

4. Zet het apparaat uit en weer aan om het in Normale modus op te starten.

Motorola Xoom

• De Motorola Xoom biedt geen opties om het apparaat in Veilige modus te starten. Als het apparaat in een opstartlus vastzit, houdt u de knoppen Aan/uit en Volume omhoog ingedrukt totdat u de lus doorbreekt.

Als uw apparaat hier niet wordt weergegeven, raadpleegt u de ondersteuningsdocumentatie op de website van de apparaatfabrikant of neemt u contact op met de ondersteuning van de apparaatfabrikant.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59378086_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 10/09/2017