De naam van een apparaat wijzigen

U kunt de weergavenaam van uw apparaat op elk gewenst moment wijzigen. Met de weergavenaam kunt u onderscheid maken tussen uw apparaten op de Norton Anti-Theft-website.

De naam van een apparaat wijzigen

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat waarvan u de naam wilt wijzigen.

3. Klik op het bewerkingspictogram naast de naam van het apparaat en voer een nieuwe naam in. De naam van het apparaat moet uit 4 tot 40 tekens bestaan en mag de volgende tekens niet bevatten: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$.

4. Druk op Enter.

Apparaten beheren

Een apparaat verwijderen uit Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-website

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59378042_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013