Norton Anti-Theft instellen

Norton Anti-Theft helpt uw apparaat te beveiligen en terug te vinden als het is verloren of gestolen. Wanneer uw apparaat is verloren of gestolen, kunt u met Norton Anti-Theft:

• de locatie van uw apparaat volgen.

• foto's nemen met de camera van het apparaat.

• uw apparaat op afstand vergrendelen om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

Als u Norton Anti-Theft wilt gebruiken, moet u de Norton Anti-Theft-agent op uw apparaat installeren. De Norton Anti-Theft-agent is een programma waarmee uw apparaat wordt beheerd en gevolgd. Op de pagina Norton Anti-Theft instellen kunt u de Norton Anti-Theft-agent downloaden. U moet zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website met de referenties voor uw Norton Account om de Norton Anti-Theft-agent te downloaden en installeren. U moet voor installatie van de agent de Norton-accountgegevens gebruiken die u tijdens de aanschaf heeft opgegeven.

De volgende opties zijn beschikbaar op de pagina Norton Anti-Theft instellen :

Downloaden starten

Hiermee kunt u de Norton Anti-Theft-agent downloaden voor het besturingssysteem waarop u de Norton Anti-Theft-website heeft geopend. U kunt de Norton Anti-Theft-agent ook downloaden voor andere besturingssystemen.

Als u wordt gevraagd om de productsleutel op te geven, voert u deze in het vakje Productsleutel in. U vindt de productsleutel in de bevestigingsmail die u bij aanschaf van het product hebt ontvangen. U kunt zich voor uw productsleutel ook aanmelden bij uw Norton Account.

Nu kopen

Hiermee kunt u een abonnement op Norton Anti-Theft aanschaffen.

Deze optie wordt niet weergegeven als u al een abonnement heeft aangeschaft.

Norton Anti-Theft-licentie toevoegen

Hiermee kunt u een productsleutel invoeren en een abonnement op Norton Anti-Theft toevoegen.

Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-website

Apparaten beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59377928_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013