De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

Norton Anti-Theft maakt gebruik van de Norton Anti-Theft-agent om uw apparaat te beveiligen. U moet de Norton Anti-Theft-agent installeren op elk apparaat dat u wilt beschermen. U kunt de Norton Anti-Theft-agent downloaden van de Norton Anti-Theft-website en op uw apparaat installeren. Nadat u de agent heeft geïnstalleerd, kunt u uw apparaat overal volgen via een compatibel apparaat met een internetverbinding.

Als u Norton Anti-Theft op uw iOS-apparaten wilt gebruiken, moet u de Norton Mobile Security-app installeren. Nadat u de Norton Mobile Security-app heeft geïnstalleerd, kunt u uw iOS-apparaten volgen.

Op de pagina Norton Anti-Theft instellen wordt de downloadlink voor de agent weergegeven op basis van het apparaat dat u gebruikt om te downloaden. Als u bijvoorbeeld probeert de Norton Anti-Theft-agent via een Windows-apparaat te downloaden, ziet u standaard de link om de Norton Anti-Theft-agent voor Windows te downloaden. Koppelingen om de agents voor andere apparaten te downloaden zijn ook beschikbaar. Dit is nuttig in situaties waarbij u de agent moet downloaden voor Android of Mac vanaf een apparaat met Windows.

Wanneer u de Norton Anti-Theft-agent op uw apparaat installeert, wordt de Norton Anti-Theft-agent via een van de volgende twee methoden aan uw account verbonden:

• Automatisch binden Als u de Norton Anti-Theft-agent op hetzelfde apparaat downloadt en installeert, wordt de agent automatisch aan de Norton Anti-Theft-account verbonden.

De Norton-accountgegevens zijn niet vereist tijdens installatie.

• Handmatig binden Als u de Norton Anti-Theft-agent die u heeft gedownload via een ander apparaat installeert, moet u het apparaat handmatig aan de account verbinden.

U moet de Norton-accountgegevens opgeven tijdens installatie.

De Norton Anti-Theft-agent op Windows downloaden en installeren

1. Open uw browser op een apparaat waarop u de Norton Anti-Theft-agent wilt installeren en ga naar: https://antitheft.norton.com

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-referenties.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u voor het eerst een apparaat toevoegt, klikt u op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Downloaden starten.

• Als u al een apparaat heeft toegevoegd, klikt u op Apparaat toevoegen en vervolgens op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Downloaden starten.

5. Als u wordt gevraagd om de productsleutel op te geven, voert u deze in het vakje Productsleutel in.

6. Volg de aanwijzingen op het scherm.

7. Dubbelklik op het bestand dat u hebt gedownload.

8. Klik op Uitvoeren.

9. Klik op Licentieovereenkomst van Norton, lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik vervolgens op Sluiten.

10. Klik op Toestemmen en installeren.

De Norton Anti-Theft-agent op Android downloaden en installeren

1. Tik op uw Home -scherm op het pictogram voor de browser.

2. Ga naar het volgende adres in uw webbrowser:

https://antitheft.norton.com

3. Klik op Hier aanmelden op de Norton Anti-Theft -pagina.

4. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-referenties.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u voor het eerst een apparaat toevoegt, tikt u op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Ophalen via Google Play.

• Als u al een apparaat heeft toegevoegd, klikt u op Apparaat toevoegen en op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Ophalen via Google Play.

6. Als u wordt gevraagd om de productsleutel op te geven, voert u deze in het vakje Productsleutel in.

7. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De Norton Anti-Theft-agent op Mac downloaden en installeren

1. Open uw browser op de Mac waarop u de Norton Anti-Theft-agent wilt installeren en ga naar:

https://antitheft.norton.com

2. Klik op Nu aanmelden op de Norton Anti-Theft-pagina.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-referenties.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u voor het eerst een apparaat toevoegt, klikt u op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Downloaden voor Mac.

• Als u al een apparaat heeft toegevoegd, klikt u op Apparaat toevoegen en op de pagina Norton Anti-Theft instellen op Downloaden voor Mac.

5. Dubbelklik op het gedownloade Norton Anti-Theft-installatieprogramma.

6. In het dialoogvenster dat nu verschijnt, klikt u op Doorgaan.

7. Klik in het venster Welkom bij het Norton Anti-Theft-installatieprogramma op Doorgaan.

8. Neem de tekst Belangrijke informatie door en klik vervolgens op Doorgaan.

9. Lees de Software-licentieovereenkomst en klik vervolgens op Doorgaan.

10. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op Ik ga akkoord.

11. Typ uw beheerdersnaam en -wachtwoord in het verificatievenster en klik dan op Software installeren.

12. In het dialoogvenster waarin u wordt gevraagd uw Mac opnieuw op te starten, klikt u op Installatie voortzetten.

13. In het venster Registratie voert u een van de volgende handelingen uit:

• Typ uw Norton-accountnaam en -wachtwoord, apparaatnaam en klik vervolgens op Doorgaan om Norton Anti-Theft te activeren.

• Klik op Later activeren om de proefversie van Norton Anti-Theft te installeren. U kunt uw product op elk gewenst moment activeren tijdens de proefperiode.

14. Klik in het venster Registratie geslaagd op Doorgaan.

15. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw opstarten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

Als dit de eerste installatie op de Mac is, wordt een bevestigingsbericht weergegeven na het opnieuw opstarten om de Locatieservices te selecteren. Norton Anti-Theft gebruikt de Locatieservices om uw locatie te bepalen. Het is raadzaam op Toestaan te klikken zodat Norton Anti-Theft de Core Location Services van Apple gebruikt. Als u op Niet toestaan klikt, gebruikt Norton Anti-Theft Skyhook Location Services.

Norton Anti-Theft gebruiken op iOS-appaten via Norton Mobile Security

1. Op het iOS-apparaat waarop u Norton Anti-Theft wilt installeren, tikt u op het pictogram App Store op uw startscherm.

2. Zoek naar Norton Mobile Security en selecteer het.

3. Tik op 'Gratis' en vervolgens op INSTALLEER APP.

4. Tik op Open.

5. Lees in het scherm Norton-licentieovereenkomst de gebruiksrechtovereenkomst van Norton en tik vervolgens op Accepteer.

6. Voer in het Norton Mobile Security-aanmeldingsscherm uw Norton-accountgegevens in en tik vervolgens op Meld aan.

7. Voer in het scherm Registreer apparaat een naam voor uw iOS-apparaat in.

8. Tik op OK.

Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft openen

De Norton Anti-Theft-agent

De Norton Anti-Theft-website

Een apparaat verwijderen uit Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-agent verwijderen

De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail