De Norton Anti-Theft-agent

Als u uw apparaat met Norton Anti-Theft wilt beveiligen, moet u de Norton Anti-Theft-agent op uw apparaat installeren. De Norton Anti-Theft-agent is een programma waarmee uw apparaat wordt beheerd en gevolgd. Nadat u de agent heeft geïnstalleerd, kunt u de locatie van uw apparaat overal volgen via een compatibel apparaat met een internetverbinding.

Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft openen

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail

De Norton Anti-Theft-website

Apparaten beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59377897_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013