Norton Anti-Theft openen

U kunt Norton Anti-Theft openen via een browser op een willekeurig apparaat met een internetverbinding.

Norton Anti-Theft openen

1. Open uw webbrowser en ga naar: http://antitheft.norton.com

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Typ in het vak E-mailadres het e-mailadres van de Norton-account die u heeft gebruikt bij de aanschaf van Norton Anti-Theft.

4. Typ in het vak Wachtwoord het wachtwoord van de Norton-account die u heeft gebruikt bij de aanschaf.

Als u uw wachtwoord bent vergeten of het wachtwoord is onjuist, kunt u de optie Wachtwoord vergeten? gebruiken om uw wachtwoord te herstellen. U moet hetzelfde e-mailadres invoeren dat u heeft gebruikt bij de aanschaf van Norton Anti-Theft.

5. Als u wilt dat Norton Anti-Theft uw e-mailadres onthoudt telkens wanneer u zich aanmeldt, selecteert u Onthouden op deze computer.

6. Klik op Aanmelden.

Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-website

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail