Registreren voor Norton Anti-Theft

U moet een Norton-account hebben om u te registreren voor Norton Anti-Theft. U kunt een Norton-account rechtstreeks aanmaken op de Norton Anti-Theft-website als deel van het aanmeldingsproces.

Heeft u al een Norton-account, dan kunt u zich aanmelden bij Norton Anti-Theft met de bestaande Norton-account.

Aanmelden met een bestaande Norton-account

1. Open uw webbrowser en ga naar: http://antitheft.norton.com

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. In het weergegeven venster voert u uw aanmeldingsgegevens in.

4. Klik op Aanmelden.

Een nieuwe Norton-account aanmaken

1. Open uw webbrowser en ga naar: http://antitheft.norton.com

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. In het venster dat verschijnt, klikt u op Nu aanmelden.

4. Voer in het venster Aanmelden bij Norton-account in het vakje E-mailadres een e-mailadres in.

U moet dit e-mailadres opgeven telkens wanneer u zich aanmeldt bij de Norton Anti-Theft-website.

5. Typ het e-mailadres opnieuw in het vak E-mailadres bevestigen.

6. Typ een wachtwoord in het vak Wachtwoord.

Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet tussen 6 en 50 tekens lang zijn.

7. Typ uw voor- en achternaam in het vak Naam.

8. Selecteer uw land of regio in de vervolgkeuzelijst Land/regio.

9. Schakel het selectievakje Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord in.

10. Wilt u productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven van Symantec ontvangen, schakel dan het selectievakje Mij productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven via e-mail sturen in.

11. Klik op Registreren.

Norton Anti-Theft

Systeemvereisten voor Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft openen

De Norton Anti-Theft-agent

De Norton Anti-Theft-website

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59377894_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013