Problemen met een langzame computer verhelpen

Bij regelmatig gebruik van uw computer stapelen onnodige bestanden en fragmenten zich na verloop van tijd op uw vaste schijf op. Slechte computergewoonten leiden ook tot een langzame computer.

Norton kan de snelheid van uw computer verhogen door middel van tools voor prestatiebeheer en optimalisatie.

Vraagt u zich af waarom uw pc traag is? Met de Norton Computer Tune Up-service kunnen onze experts uw pc-instellingen optimaliseren om de opstarttijd te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw oudere computer weer optimaal presteert.

Kom meer te weten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59066932
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/03/2021