Norton upgraden

Het Norton-product op uw computer is niet up-to-date. U kunt dit probleem oplossen door een upgrade uit te voeren naar de nieuwste versie. Een upgrade uitvoeren naar de nieuwste versie kan vele problemen met oudere versies verhelpen en biedt de volgende extra functies:

• Toonaangevende beveiliging die u niet afremt

• Bescherming van uw pc en identiteit tegen nieuwe typen internetbedreigingen

• Tot op de minuut nauwkeurige virusbescherming

Als u het Norton-product heeft verkregen via uw serviceprovider, gaat u terug naar de website van uw serviceprovider en volgt u de instructies voor het ophalen van de nieuwste versie van uw Norton-product.

Als u een Norton 2005-product of eerdere versie heeft, gaat u naar Norton Online Store om uw Norton-product te upgraden

Als u een Norton 2006-product of latere versie met een geldig abonnement heeft, komt u in aanmerking voor een gratis exemplaar van de nieuwste versie van uw Norton-product. Ga naar Norton Update Center om de nieuwste versie van uw Norton-product te downloaden en te installeren.

Norton upgraden

1. Ga naar Norton Update Center.

2. Klik op Nu updaten.

Als de download niet automatisch van start gaat, downloadt u het programma handmatig.

3. Klik in het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing op Uitvoeren.

4. Volg de instructies op het scherm.