Kom meer te weten over het bedrag voor de automatische verlengingsservice van Norton op uw creditcardafschrift

Is op uw creditcard een bedrag in rekening gebracht voor de jaarlijkse verlenging van Norton?

Als op uw creditcardafschrift een dergelijk bedrag staat, is de automatische verlengingsservice van Norton in rekening gebracht. Dit bedrag is in rekening gebracht voor de verlenging van uw productabonnement, zodat u beschermd blijft tegen virussen en andere bedreigingen.

Aanmelding voor deze service wordt aangeboden wanneer u Norton-producten koopt of verlengt. Als een bedrag in rekening is gebracht op uw creditcard, heeft u zich dus aangemeld tijdens een eerdere aankoop. Als u eenmaal bent aangemeld voor de service, brengen wij, zolang deze actief is, eenmaal per jaar een bedrag in rekening. Voor we het bedrag in rekening brengen, sturen wij u een e-mail zodat u dit verwacht. U kunt de service uiteraard op elk moment annuleren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v58152595_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 18/05/2018