Verzoek om terugbetaling voor de jaarlijkse verlengingskosten

De meeste van onze diensten worden aangeboden als abonnementen met automatische verlenging om onze klanten te helpen voorkomen dat hun service komt te vervallen. Met een abonnement met automatische verlenging heeft u voortdurend toegang tot uw service zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervaldata.

Als de jaarlijkse verlenging van uw abonnement u in rekening is gebracht en u een terugbetaling wilt, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.