Gegevensconflict

Het venster Gegevensconflict wordt weergegeven wanneer u voor dezelfde aanmelding verschillende wachtwoorden opslaat. Wanneer u Identity Safe-gegevens importeert vanuit een mobiel profiel of back-upbestand en de gegevens samenvoegt met de gegevens in de safe waarbij u op dit moment bent aangemeld, wordt het venster Gegevensconflict weergegeven.

Het venster Gegevensconflict biedt u de volgende opties:

Site

Hier kunt u de naam van de website bekijken waarvoor u de aanmeldingsgegevens hebt opgeslagen.

Gebruikersnaam

Hier kunt u de gebruikersnaam bekijken van de website waarvoor u de aanmeldingsgegevens hebt opgeslagen.

Bestaand wachtwoord gebruiken

Hiermee kunt u het bestaande wachtwoord voor de aanmelding gebruiken.

Met deze optie kunt u hetzelfde wachtwoord te gebruiken dat u hebt gebruikt voor het opslaan van uw aanmeldingsgegevens.

Geïmporteerd wachtwoord gebruiken

Hiermee kunt u het wachtwoord gebruiken dat u hebt gebruikt tijdens het importeren van Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel of back-upbestand.

Wachtwoord weergeven

Hiermee kunt u het wachtwoord bekijken dat u hebt opgegeven tijdens het opslaan en importeren van de aanmeldingsinformatie.

Resterende <n> conflicten oplossen met bovenstaande keuze

Hiermee kunt u de resterende conflicten oplossen met dezelfde optie die u in dit venster geselecteerd hebt.

Aanmeldingen bewerken

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v58087740_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/09/2011