Aanmelden bij Identity Safe

Als u geen geldig Identity Safe-profiel hebt, klikt u op de koppeling Identity Safe instellen in het venster Aanmelden bij Identity Safe en maakt u een profiel.

U kunt uw gevoelige gegevens, inclusief uw creditcardgegevens, bewaren en beheren met behulp van uw lokale safe.

Met Identity Safe kunt u voor elke Windows-gebruikersaccount een lokale safe maken en uw Identity Safe-gegevens opslaan.

U moet eerst een Identity Safe instellen voordat u zich kunt aanmelden bij uw lokale safe.

Safes van Identity Safe

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Lokale safe maken