Ontbrekende Norton Identity Safe-werkbalk herstellen in browser

De Norton-werkbalk wordt samen met een Norton-product geïnstalleerd, zoals Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 of Norton Security. Voor sommige browsers kan het echter nodig zijn om de extensie van de respectievelijke webwinkel te installeren.

Als u een Mac heeft en uw Norton Identity-werkbalk niet kunt vinden, leest u Ontbrekende Norton-werkbalk of -extensie herstellen op Mac. Als u de Microsoft Edge-browser gebruikt, leest u Compatibiliteit van Norton-werkbalk en Norton Identity Safe met Microsoft Edge-browser.

STAP 1

Bijwerken naar de nieuwste Norton-versie

• Als u een actief abonnement heeft, gaat u voor de nieuwste Norton-versie naar Norton Update Center. Heeft u Norton van uw serviceprovider ontvangen, controleer dan bij uw serviceprovider of u de nieuwste versie heeft.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

Als u Norton Identity Safe van de website heeft gedownload, klikt u op het pictogram Instellingen onder aan het hoofdvenster. Klik in het venster Instellingen op het tabblad Info en vervolgens op Controleren op nieuwe updates.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 3

Norton-werkbalk inschakelen in uw webbrowser

• Selecteer uw browser om de Norton Identity Safe-werkbalk in te schakelen: