Uw Norton-service updaten

Norton werkt uw Norton-service bij met de nieuwste versie als u een actief abonnement heeft. U kunt uw huidige service op afstand gratis updaten naar de nieuwste versie, mits u een actief abonnement heeft.

Uw apparaat moet ingeschakeld en verbonden zijn met internet.

Als u een oudere versie van een Norton-product gebruikt, kunt u geen gebruik maken van alle functies van uw Norton-account.

Wanneer u uw Norton-service bijwerkt naar de nieuwste versie, blijft uw abonnementsstatus hetzelfde. Stel bijvoorbeeld dat uw abonnement voor de huidige versie van Norton nog 200 dagen geldig is en dat u een upgrade uitvoert naar de recentste versie, dan is uw abonnement nog tot 200 dagen na de upgrade geldig.

Op dit moment zijn er geen upgrades beschikbaar voor Norton Family.

Uw Norton-service updaten

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Klik op de pagina Abonnementen op Updaten naast de Norton-service die u wilt updaten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/03/2018