Uw Norton-licenties bijwerken

Norton werkt uw Norton-licenties bij met de nieuwste versie als u een actief abonnement heeft. U kunt uw huidige licenties op afstand gratis updaten naar de nieuwste versie, mits u een actief abonnement heeft.

Uw apparaat moet ingeschakeld en verbonden zijn met internet.

Als u een oudere versie van een Norton-product gebruikt, kunt u niet alle functies gebruiken die u via uw Norton-account kunt gebruiken en beheren.

Wanneer u uw Norton-service bijwerkt naar de nieuwste versie, blijft uw abonnementsstatus hetzelfde. Stel bijvoorbeeld dat uw abonnement voor de huidige versie van Norton nog 200 dagen geldig is en dat u een upgrade uitvoert naar de recentste versie, dan is uw abonnement nog tot 200 dagen na de upgrade geldig.

Op dit moment zijn er geen upgrades beschikbaar voor Norton Family.

Uw Norton-licenties bijwerken

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Klik op de pagina Mijn abonnement op Updaten naast de Norton-licentie die u wilt updaten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 28/11/2018