Norton AntiSpam-werkbalk wordt niet weergegeven in e-mailclient

Als u de werkbalk van Norton AntiSpam niet in uw e-mailclient kunt zien, moet u ervoor zorgen dat uw e-mailclient compatibel is met Norton AntiSpam.

Compatibiliteit van Norton AntiSpam met e-mailclients

• Microsoft Outlook: Outlook 2003 en later

• Outlook Express: Norton AntiSpam wordt niet ondersteund in Outlook Express

• Windows Mail: Norton AntiSpam is compatibel met Windows Mail op Windows Vista en Windows 7.

De tag [Norton AntiSpam] wordt aan spammails toegevoegd, maar de werkbalk van Norton AntiSpam wordt niet weergegeven. U moet een regel aanmaken in Windows Mail om de e-mails naar de map met ongewenste e-mail te verplaatsen.

Ondersteunde protocollen en poorten:

• Alleen het POP3- en SMTP-protocol wordt ondersteund.

• POP3 met SSL wordt niet ondersteund.

• IMAP- en Exchange-accounts worden niet ondersteund.

• Als de e-mailclient is geconfigureerd in andere poorten dan de standaardpoorten 110, moet de nieuwe poort worden toegevoegd aan de beveiligde poorten.

Een poort toevoegen aan de lijst met beveiligde poorten

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

4. Klik op het tabblad Filter naast Beveiligde poorten op Configureren.

5. Klik op Toevoegen.

6. Selecteer in het venster Te beveiligen poort toevoegen het Poorttype en voer het poortnummer in. Klik op OK.

7. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Mogelijk ziet u de werkbalk van Norton AntiSpam niet in Microsoft Outlook als het niet is geïntegreerd. Schakel AntiSpam Clientintegratie uit en weer in om dit probleem te verhelpen.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

AntiSpam Clientintegratie uitschakelen voor Microsoft Outlook

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

4. Klik op het tabblad Clientintegratie onder E-mailclients op de schuifregelaar naast Outlook om het uit te zetten.

5. Klik op Toepassen en dan op Sluiten.

6. Sluit alle programma's af en start de computer vervolgens opnieuw op.

STAP 2

AntiSpam Clientintegratie inschakelen voor Microsoft Outlook

1. Start Norton.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

4. Klik op het tabblad Clientintegratie onder E-mailclients op de schuifregelaar naast Outlook om het aan te zetten.

5. Klik op Toepassen en dan op Sluiten.

6. Sluit alle programma's af en start de computer vervolgens opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57920813_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/03/2018