Informatie over uw Norton-services bekijken

Op het tabblad Mijn abonnement op de pagina Mijn Accounts ziet u het aantal beschikbare Norton-abonnementen die bij uw Norton-account zijn geregistreerd.

Als u alle toegestane installaties van uw huidige abonnement heeft opgebruikt, moet u in de Symantec Store een extra productsleutel kopen om de service op een apparaat te kunnen installeren. U kunt de Norton-service ook van een bestaand apparaat verwijderen en de service op een ander apparaat installeren. Meer informatie, Uw Norton-apparaatbeveiliging overdragen naar een nieuw apparaat

Informatie over al uw geregistreerde Norton-services vindt u in het tabblad Mijn abonnement. Voor elke Norton-service kunt u de volgende informatie bekijken:

• Status van uw service

• Productsleutel

• Serienummer van product

• Vervaldatum van abonnement

• Namen van de apparaten waarop de service is geïnstalleerd

• Datum waarop de service op elk apparaat werd geïnstalleerd

Informatie over uw Norton-services bekijken

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn accounts op het tabblad Mijn abonnement op het Norton-abonnement om de gegevens hiervan te bekijken.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57840235
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 13/08/2019