Services die niet kunnen worden beheerd

U kunt alleen de Norton-services beheren die bij uw Norton-account zijn geregistreerd. Als de Norton-service niet bij uw account is geregistreerd, bij een andere Norton-account is geregistreerd of door bepaalde Norton-partners is geleverd, kunt u het volgende niet doen via uw Norton-account:

• De productsleutel vernieuwen.

• Abonnementsinformatie bekijken.

• Beveiligingsproblemen op afstand oplossen.

• Updaten naar de nieuwste productversie.

Daarom moet u al uw Norton-services bij dezelfde Norton-account registreren.

Als uw apparaat een Norton-product heeft dat is geregistreerd bij een andere Norton-account, moet u het Norton-product eerst op dat apparaat verwijderen. Meld u aan bij uw Norton-account en installeer de nieuwste versie van het Norton-product.

Als u uw Norton-service van een Norton-partner heeft ontvangen, beheert de partner uw Norton-service. In dit geval kunt u mogelijk niet alle functies van Norton gebruiken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57840232_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 12/04/2017