Algemene Norton Online Backup-fouten

Norton Online Backup registreert alle fouten die tijdens een back-up- of herstelproces zijn opgetreden op de pagina Activiteitenlogboek. Raadpleeg Het rapport met back-up- en herstelactiviteiten weergeven.

De volgende tabel toont enkele algemene Norton Online Backup-fouten die tijdens de back-up- en herstelprocessen optreden, en hun oplossingen:

Tabel: Standaardfoutberichten en oplossingen

Foutbericht

Oplossing

A1001

A1002

Back-up of herstel mislukt.

De internetverbinding is verbroken of opnieuw ingesteld.

Controleer uw internetverbinding en start het back-up- of herstelproces opnieuw.

Zorg dat uw computer aan blijft staan en met het internet verbonden blijft tijdens het uitvoeren van een backup- of herstelactiviteit.

A2028

Een eerdere sessie werd verbonden, maar niet vrijgegeven.

U moet uw backup- of herstelactiviteit later opnieuw starten.

A2047

Deze fout is een tijdelijke fout.

Deze fout geeft aan dat in het geplande tijdsbestek mogelijk andere taken zullen worden uitgevoerd. De fout wordt automatisch opgelost voordat u uw volgende back-up uitvoert. Als deze fout meermaals optreedt, wijzigt u het tijdsbestek van de geplande back-up.

A2261

Back-up mislukt (onvoldoende opslagruimte).

U hebt onvoldoende online opslagruimte om de back-up te voltooien.

Deze fout geeft ook aan dat de uitgevoerde back-up is mislukt. U moet nog een back-up zonder fouten uitvoeren om de gegevens te kunnen herstellen of downloaden.

U kunt dit probleem op een van de volgende manieren oplossen:

A2266

Herstel van bestanden naar de computer mislukt.

Norton Online Backup heeft enkele fouten gedetecteerd waardoor een of meer bestanden niet kunnen worden hersteld, bijvoorbeeld: het bestand kan niet worden geschreven, een bestaand bestand kan niet worden overschreven, decoderings- of decompressiefout (voor beschadigd bestand).

• Op Windows XP maakt u een map en herstelt u de bestanden naar die map.

• Op Windows 10/8/7/Vista maakt u een map die voor iedereen toegankelijk is, en herstelt u de bestanden naar die map.

• Op Mac maakt u een map Herstelde bestanden op de volgende locatie: /User/Shared/

A2287

A2235

De lokale vaste schijf C: van uw computer is vol.

U moet de volgende map openen en de bijbehorende inhoud verwijderen: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Norton Online Backup\work.

Verwijder de bestanden die eindigen op de volgende bestandsextensies niet: .txt, .log, .ini of .slg. U kunt echter wel de .arc-bestanden verwijderen, omdat de back-ups zijn mislukt.

• Op Windows XP vindt u de map op de volgende locatie: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Norton Online Backup\work.

• Op Windows 10/8/7/Vista vindt u de map op de volgende locatie: C:\ProgramData\Symantec\Norton Online Backup\work

• Op Mac vindt u de map op de volgende locatie: /Library/Application Support/Norton Online Backup/Work

A2810

Deze fout geeft aan dat er geen internetverbinding is.

Stop de huidige backup- of herstelactiviteit, controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw. Deze fout treedt op als u een hardwarefirewall hebt, zoals een firewall die in een router of modem is ingebouwd.

A2816

Uw computerfirewall voorkomt dat de back-upsoftware een verbinding maakt.

Dit foutbericht is meestal voor een softwarefirewall. Controleer de firewallinstellingen van uw computer. Wijzig de instellingen zodanig dat online back-ups kunnen worden uitgevoerd.

A4169

Tijdens het online back-upproces is een time-out opgetreden.

Annuleer de installatie, ga naar Taakbeheer op uw computer en stop het Norton Online Backup-proces. Ga vervolgens naar Programmabestanden en verwijder onder de Symantec-map de Norton Online Backup-map en bijbehorende inhoud.

Back-up voltooid met fouten (van de bestanden kan geen back-up worden gemaakt)

Norton Online Backup kan van een of meer bestanden geen back-up maken omdat ze openstaan.

Controleer of alle programma's en bestanden gesloten zijn voordat de back-up wordt gestart. Sommige toepassingen vergrendelen bestanden, zelfs wanneer ze in het systeemvak zijn geminimaliseerd. Deze toepassingen omvatten (maar zijn niet beperkt tot) IM-clients, Microsoft Office-toepassingen, Microsoft Outlook, en PDA- of Smartphone-synchronisatiesoftware.

Deze fout kan zich ook voordoen als een van uw gedeelde bestanden of mappen die voor de back-up zijn geselecteerd, in gebruik zijn. Controleer of uw gedeelde bestanden of mappen die voor de back-up zijn geselecteerd, niet worden gebruikt door netwerkgebruikers.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57662430_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/08/2017