Uw Norton-product registreren

Als u uw Norton-producten via uw Norton-account wilt beheren, registreert u uw Norton-product bij uw Norton-account. Norton slaat uw productsleutels, accountgegevens en factuurgegevens in uw Norton-account op. Als u uw product niet heeft geregistreerd, wordt u gevraagd het te registreren.

Uw Norton-product bij een Norton-account registreren

1. Ga naar het apparaat waarop uw Norton-beveiligingsproduct is geïnstalleerd.

2. Start het Norton-beveiligingsproduct.

3. Klik in het hoofdvenster van het Norton-beveiligingsproduct op Aanmelden.

Voor Norton 360 klikt u op Account > Norton-account oproepen.

4. Op de pagina die verschijnt, voert u uw Norton-accountgegevens in en klikt u vervolgens op Volgende.

5. Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57622941_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/09/2015