LiveUpdate

Norton 360 Online downloadt regelmatig de nieuwste definitie- en programma-updates van de Symantec-servers. De definitie-updates beschermen uw computer tegen de meest recente virussen en onbekende beveiligingsbedreigingen. Door gebruik te maken van LiveUpdate-technologie helpt Norton 360 Online u bij het downloaden en installeren van deze updates.

Als er een probleem is met het downloaden van Pulsupdates van de Symantec-servers, controleer dan of de volgende opties zijn ingeschakeld:

• Automatische LiveUpdate

• Pulsupdates

Klik op Instellingen > AntiVirus > AntiSpyware en updates in het hoofdvenster van Norton 360 Online om de opties Automatische LiveUpdate en Pulsupdates op te roepen.

Als de opties Automatische LiveUpdate en Pulsupdates zijn uitgeschakeld, downloadt Norton 360 Online niet automatisch de nieuwste updates.

U hebt een internetverbinding nodig om de nieuwste updates te downloaden en te installeren.

LiveUpdate

Pulsupdates in- of uitschakelen

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57371725_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/10/2011