Downloadinstructies voor Norton-producten

De installatie van uw Norton-product start automatisch nadat u het product hebt gedownload. Zorg dat u de download start op de computer waarop u het Norton-product wilt installeren.

Voor hulp bij downloadproblemen gaat u naar het Helpcentrum voor Downloaden en installeren.

Norton-downloadbeheer downloaden en uitvoeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer op de pagina Abonnementen het product dat u wilt downloaden.

3. Klik op Downloaden.

4. Klik in het venster Installeren op dit apparaat op Akkoord en downloaden.

Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

5. Als een beveiligingswaarschuwing of een ander bevestigingsvenster verschijnt, klikt u op Uitvoeren, OK, of Doorgaan.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd.

Aanvullende informatie

• Wanneer u de download start, verschijnt op uw bureaublad een pictogram van Norton-downloadbeheer. Wanneer het downloaden wordt geannuleerd of onderbroken, kunt u het hervatten door op het pictogram van Norton Download Manager te dubbelklikken.

• De Norton Download Manager installeert uw product automatisch. Wanneer dit niet gebeurt, klikt u op het pictogram van Norton Download Manager op uw bureaublad.

• Wanneer u een downloadbaar product aanschaft via de Norton Online Store, krijgt u de mogelijkheid om het product meteen te downloaden nadat uw bestelling is voltooid. Als u dit venster heeft gesloten, of als u uw product op een andere computer of een later tijdstip wilt downloaden, gaat u naar uw Norton-account.

• Voor hulp bij andere downloadproblemen gaat u naar het Helpcentrum voor Downloaden en installeren.