Fout: (8920,208) 'Norton LiveUpdate kan een update niet installeren'

Deze fout kan zich voordoen vanwege verbindingsproblemen die af en toe optreden. Start de computer opnieuw op en voer LiveUpdate opnieuw uit om dit probleem op te lossen. Wacht 24 uur en voer LiveUpdate dan nogmaals uit, als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blijft dit probleem aanhouden, lees dan Ik kan geen verbinding met internet maken nadat ik mijn Norton-product heb geïnstalleerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57189259_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/09/2017