De naam van uw apparaat wijzigen

U kunt de naam waarmee uw apparaat in uw Norton-account wordt weergegeven op elk gewenst moment wijzigen. Met de weergavenaam kunt u onderscheid maken tussen uw apparaten in uw Norton-account.

De naam van uw apparaat wijzigen

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Op de pagina Apparaten klikt u op het ellipspictogram (...) onder het apparaat waarvan u de naam wilt wijzigen.

3. Klik op Naam van apparaat wijzigen in het weergegeven menu.

4. Voer in het dialoogvenster Naam apparaat wijzigen een nieuwe naam voor het apparaat in.

De naam die u opgeeft moet uniek zijn en mag niet langer zijn dan 40 tekens.

5. Klik op Naam wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57166780_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/03/2018