Slimme definities

Norton 360 Online biedt de optie Slimme definities zodat u voor LiveUpdate-sessies kunt kiezen tussen virusdefinities in de kernset en de volledige set.

Wanneer de optie Slimme definities is ingeschakeld, schakelt Norton 360 Online de kernset virusdefinities in die de belangrijkste virusdefinities bevat. Deze definities zijn vereist voor de recentste beveiligingsbedreigingen, zoals gezien door Symantec. Wanneer u de optie Slimme definities inschakelt, wordt de benodigde tijd voor downloaden, installeren en opstarten van het systeem geminimaliseerd. De kernset zorgt dus voor snellere prestaties van uw computer.

Wanneer de optie Slimme definities is uitgeschakeld, schakelt Norton 360 Online de volledige set virusdefinities in die alle virusdefinities bevat voor elke bedreiging die bij Symantec bekend is. De optie Slimme definities is standaard ingeschakeld.

Slimme definities

Slimme definities in- of uitschakelen

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v56918258_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/03/2011