Wachtwoord vergeten

Als u het wachtwoord voor uw Norton-account bent vergeten, kunt u in het venster Wachtwoord vergeten uw wachtwoord achterhalen. In het vak E-mailadres wordt het e-mailadres weergegeven dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Norton-account. Bewerk het e-mailadres dat wordt weergegeven in het vak E-mailadres en klik op Doorgaan. Wanneer u op Doorgaan klikt, stuurt Symantec de instructies voor wachtwoordherstel naar het e-mailadres van uw Norton-account.

Uw Norton-account

Een Norton-account maken

Uw Norton-account openen