Een Snelle scan plannen

Snelle scan scant de belangrijke locaties op uw computer die vaak het doelwit zijn van virussen en andere beveiligingsbedreigingen. Wanneer u een Snelle scan uitvoert, scant Norton 360 Online alleen de actieve processen en geladen programma's. Een Snelle scan neemt minder tijd in beslag dan een Volledige systeemscan omdat bij deze scan niet uw hele computer wordt gescand.

In Norton 360 Online kunt u een Snelle scan plannen. U kunt een Snelle scan plannen in het venster Scans.

Een Snelle scan plannen

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans, in de kolom Scan bewerken, op het bewerkingspictogram naast Snelle scan.

5. Definieer in het venster Scan bewerken onder Wanneer moet de scan worden uitgevoerd? de frequentie en tijd in wanneer de scan moet worden uitgevoerd.

De meeste frequentieopties omvatten extra opties waarmee u de planning verder kunt verfijnen. Stel zo nodig de extra opties in.

6. Klik op OK.

Een snelle scan uitvoeren

Scans plannen

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55943761_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011