De scanopties configureren

Met Norton 360 Online kunt u scanopties configureren voor elke scan die u aanpast. Standaard reflecteren de scanopties de huidige instellingen voor Computerscans in het venster Instellingen. De gemaakte wijzigingen zijn alleen van toepassing op de huidige scan.

U kunt de scanopties niet alleen configureren voor de aangepaste scans die u hebt gemaakt, maar ook voor de standaardscans. U kunt scanopties configureren voor Volledige systeemscan, Snelle scan, Scan van station, Scan van map en Scan van bestand.

De scanopties configureren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans, in de kolom Scan bewerken, op het bewerkingspictogram naast de scan die u in wilt plannen.

5. Configureer de scanopties naar wens op het tabblad Scanopties van het venster Scan bewerken.

6. Klik op OK.

Aangepaste scans

Een aangepaste scan maken

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55933925_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011