De scanitems selecteren

Wanneer u een aangepaste scan configureert, moet u de items selecteren die u in de scan wilt opnemen. U kunt afzonderlijke bestanden, mappen of stations toevoegen. U kunt meerdere stations, mappen en bestanden selecteren om deze aan de scan toe te voegen. U kunt ook items van de scan uitsluiten.

Wanneer u een station selecteert, worden alle items in het station automatisch aan de scan toegevoegd, inclusief bestanden en mappen. Wanneer u een map selecteert, worden alle bestanden in de map aan de scan toegevoegd.

De scanitems selecteren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. In het venster Scans voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Scan maken om items aan een nieuwe scan toe te voegen.

In het vak Naam van scan moet u een naam voor de scan opgeven.

• Als u items voor een bestaande scan wilt toevoegen, klikt u op het bewerkingspictogram van de scan die u wilt wijzigen, in de kolom Scan bewerken.

5. Voer in het venster dat verschijnt, op het tabblad Scanitems een de volgende handelingen uit:

• Klik op Stations toevoegen in het dialoogvenster Stations scannen, selecteer de stations die moeten worden gescand, en klik op Toevoegen om stations toe te voegen.

• Klik op Mappen toevoegen in het dialoogvenster Mappen scannen, selecteer de mappen die moeten worden gescand, en klik op Toevoegen om mappen toe te voegen.

• Klik op Bestanden toevoegen in het dialoogvenster Te scannen bestanden, selecteer de bestanden die moeten worden gescand, en klik op Toevoegen om bestanden toe te voegen.

Als u een item uit de lijst wilt verwijderen, selecteert u het item en klikt u op Verwijderen.

6. Klik op OK.

Een aangepaste scan maken

Aangepaste scans

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55933860_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011