Downloadinformatie

Het venster Downloadinformatie verschijnt wanneer u een van de volgende handelingen uitvoert:

• Een onbekend bestand op uw computer installeren of uitvoeren wanneer de optie Volledig rapport van Downloadinformatie is ingesteld op Alleen niet bewezen.

• Een veilig of onbekend bestand op uw computer installeren of uitvoeren wanneer de optie Volledig rapport van Downloadinformatie is ingesteld op Altijd.

Dit venster geeft de details over het bestand weer, zoals de naam en de URL van de bron vanwaar het bestand is gedownload. U kunt ook informatie bekijken zoals het vertrouwensniveau en communitygebruik van een bestand, hoe lang geleden het is uitgebracht en hoe stabiel het bestand is.

Stabiliteitsclassificaties van een bestand kunnen variëren afhankelijk van uw besturingssysteem.

In het venster Download Insight staan verschillende opties waarmee u de actie kunt selecteren die Norton 360 Online met het gedownloade bestand moet uitvoeren. Welke opties in het venster verschijnen, is afhankelijk van het reputatieniveau van het gedownloade bestand. Hieronder volgen een aantal opties die in dit venster beschikbaar zijn:

Dit programma uitvoeren

Hiermee kunt u het uitvoerbare programma installeren.

Uitvoeren annuleren

Hiermee kunt u de installatie van het uitvoerbare programma annuleren.

Verwijder dit bestand van mijn systeem

Hiermee kunt u het bestand van uw computer verwijderen.

Daarnaast biedt het venster Download Insight de volgende opties:

Meer informatie

Hiermee kunt u belangrijke informatie over het bestand bekijken waarvan u op de hoogte moet zijn.

Wanneer u op de koppeling Meer informatie klikt, verschijnt het venster File Insight. In dit venster wordt informatie weergegeven, zoals oorsprong en herkomst, activiteit, vertrouwensniveau en communitygebruik van het bestand.

Instellingen

Hiermee ziet u de huidige Download Insight-instellingen.

Wanneer u op de koppeling Instellingen klikt, opent Norton 360 Online het venster Instellingen. In dit venster kunt u de instellingen zien van de opties van Download Intelligence.

Dit bestand altijd toestaan (als Uitvoeren is gekozen)

Hiermee kunt u aangeven of u de waarschuwing van Downloadinformatie nogmaals wilt ontvangen wanneer u probeert hetzelfde bestand uit te voeren.

Deze optie is standaard geselecteerd. In dit geval geeft Norton 360 Online de Download Insight-waarschuwing niet opnieuw weer wanneer u hetzelfde bestand downloadt of installeert.

U kunt ook via de koppeling Meer informatie de webpagina van Symantec openen om meer informatie over het bestand te verkrijgen. Deze optie is beschikbaar onder aan het venster.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

De optie Download Insight-meldingen configureren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55875871_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011