Bericht: 'Fout bij licentiesleutel: u heeft uw abonnement uitgeschakeld voor dit apparaat'

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer de installatie op uw apparaat is uitgeschakeld voor de productsleutel die u gebruikte. Een installatie kan worden uitgeschakeld via uw Norton-account of door Norton-ondersteuning zodat de installatie op een ander apparaat kan worden gebruikt.

Als een installatie per ongeluk is uitgeschakeld op uw apparaat, kunt u dit snel oplossen door Norton met een actief abonnement te downloaden en installeren. Volg de stappen om Norton te downloaden en installeren.

Norton op uw computer downloaden en installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Klik in het venster Norton instellen op Norton downloaden.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw Norton-account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor de browsers Internet Explorer of Microsoft Edge: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden weer te geven. Klik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: klik in de linkerbenedenhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55844105_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 31/08/2017