Resultatenoverzicht - scan in voortgang

Norton 360 Online voert momenteel een scan uit.

U kunt de volgende statussen bekijken wanneer een scan wordt uitgevoerd:

Totaalaantal gescande items

Geeft aan hoeveel bestanden, hoofdopstartrecords of opstartrecords zijn gescand.

U kunt op het vervolgkeuzepijltje klikken om de volgende details te bekijken:

• De gebieden van uw computer die door Norton 360 Online zijn gescand en het aantal gescande bestanden in deze gebieden.

• Het aantal Norton Trusted-bestanden.

• Het aantal bestanden dat tijdens de scan wordt overgeslagen. Deze bestanden zijn al gescand en zijn sinds de laatste scan niet gewijzigd.

Totaalaantal gedetecteerde beveiligingsrisico's

Geeft aan hoeveel virussen, spywareprogramma's en andere risico's zijn gedetecteerd.

U kunt op het vervolgkeuzepijltje klikken om te zien hoeveel risico's van elk risicotype zijn gedetecteerd.

Aantal opgeloste beveiligingsrisico's

Geeft aan of en hoeveel items zijn opgelost.

U kunt op het vervolgkeuzepijltje klikken om te zien hoeveel risico's van elk risicotype zijn opgelost.

Totaalaantal beveiligingsrisico's dat aandacht vereist

Geeft aan hoeveel risico's niet zijn opgelost.

Klik op deze kopppeling om meer informatie over deze items te bekijken in het venster Bedreigingen gedetecteerd.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Pauzeren

Hiermee wordt de scan tijdelijk onderbroken.

Klik op de optie Hervatten om de scan voort te zetten.

Stoppen

Hiermee wordt de scan beëindigd.

Klik op Ja ter bevestiging.

U kunt extra opties configureren wanneer de scan wordt uitgevoerd. Uw opties zijn:

Na voltooiing van scan computer

• Ingeschakeld laten

Hiermee gaat uw computer door in de actieve status nadat de scan in voltooid. Deze optie is standaard geselecteerd.

• Uitschakelen

Hiermee wordt uw computer uitgezet nadat de scan is afgerond.

• Slaapstand

Hiermee wordt uw computer in de slaapstand gezet nadat de scan is voltooid. Deze optie verschijnt alleen wanneer u de energiebeheeropties van uw computer via het Windows Configuratiescherm hebt geconfigureerd.

• Sluimerstand

Hiermee wordt uw computer in de sluimerstand gezet nadat de scan in voltooid. Deze optie verschijnt alleen wanneer u de energiebeheeropties van uw computer via het Windows Configuratiescherm hebt geconfigureerd.

Het venster Resultatenoverzicht

Het venster Bedreigingen gedetecteerd

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55828322_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/04/2011