Norton 360 Online-planning

De meeste Norton 360 Online-activiteiten worden automatisch op de achtergrond uitgevoerd terwijl uw pc aan staat en er geen muis- of toetsenbordactiviteit wordt gedetecteerd. Als u meer controle wilt over de tijd waarop bepaalde taken worden uitgevoerd, kunt u dit planningsprogramma gebruiken.

U hebt een aantal opties ter beschikking voor het plannen van aangepaste taken voor Pc-beveiliging en Pc-afstelling. Wanneer u aangeeft hoe vaak u de activiteit wilt uitvoeren (automatisch, dagelijks, wekelijks of maandelijks), worden extra opties weergegeven. Wanneer u bijvoorbeeld voor een wekelijkse scan kiest, moet u ook een dag en begintijd selecteren.

De volgende instellingen zijn beschikbaar:

Automatisch (Aanbevolen)

Taken worden automatisch waar nodig uitgevoerd wanneer geen muis- of toetsenbordactiviteit wordt gedetecteerd.

Wanneer een taak wordt uitgevoerd, kan in de rechterbenedenhoek van uw Windows-bureaublad een berichtje verschijnen.

Wekelijks

Taken worden wekelijks uitgevoerd op de dagen en tijden die u selecteert.

Maandelijks

Taken worden maandelijks uitgevoerd op de dag van de maand en de tijd die u selecteert.

Handmatig schema

Taken worden niet afzonderlijk uitgevoerd, tenzij u deze start. Ze kunnen als onderdeel van een grotere groep scans worden uitgevoerd, bijvoorbeeld als u een volledige systeemscan uitvoert.

Computerprestaties worden geoptimaliseerd als u cruciale bewerkingen plant zodat deze worden uitgevoerd wanneer de computer niet actief is. Wanneer u uw scans wekelijks of maandelijks plant en de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit selecteert, scant Norton 360 Online uw computer wanneer deze niet actief is. Het is raadzaam de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit te selecteren om computerprestaties te optimaliseren.

U kunt ook naar het venster Back-upsets beheren navigeren door op Klik hier om uw back-upschema nu in te stellen te klikken. U kunt opties voor back-upschema's op het tabblad Wanneer configureren.

Beveiligings- en prestatiescans plannen

Automatische taken plannen

Automatische taken in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5581675_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/07/2011