Maandelijks rapport van Norton

Het maandelijkse rapport biedt een overzicht van wat Norton 360 Online in de afgelopen 30 dagen heeft gedaan. U ziet in één oogopslag hoeveel virussen zijn gevonden, hoeveel pogingen tot inbraak zijn geblokkeerd en nog veel meer. Het maandelijkse rapport verschaft de up-to-date statistieken.

Als u een lijst met specifieke items in elke categorie wilt zien, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Details weergeven in Pc-beveiliging, Web of Back-up maken en Pc-afstelling.

In Norton Cybercrime News vindt u het laatste nieuws op het gebied van cybermisdaad en internetbeveiliging. Met de optie Meer info kunt u de Symantec-website bezoeken en de meest recente updates bekijken. U kunt ook de artikelen met informatie over veilig websurfen opzoeken.

Hier ziet u de Tip van de maand ter aanbeveling van bepaalde functies en services van het product. Voor elk van deze aanbevelingen wordt door Norton 360 Online een Tip van de maand weergegeven. Klik op de optie voor meer informatie over de door Norton 360 Online aanbevolen service of functie.

U kunt de volgende statistieken bekijken in het venster Maandelijks rapport van Norton :

Pc-beveiliging

Hier worden de details weergegeven van de diverse aanvallen waartegen uw computer is beveiligd.

In de sectie Pc-beveiliging kunt u de volgende informatie vinden:

• Het aantal gevonden virussen en spyware

• Het aantal bedreigingen waartegen Norton 360 Online uw computer heeft beveiligd

• Het aantal gescande items, waaronder het aantal bestanden, processen en registersleutels

• Het aantal items dat in quarantaine is geplaatst

• Het aantal volledige systeemscans dat u hebt uitgevoerd

• Het aantal QuickScans dat u hebt uitgevoerd

• Het percentage Norton Trusted-bestanden dat op uw systeem is gevonden

• Het aantal inbraakpogingen dat is geblokkeerd

• Het aantal activiteiten dat door de firewall wordt gecontroleerd

• Het aantal netwerkverbindingen dat door de firewall wordt gecontroleerd

• Het aantal bedreigingen dat door de firewall wordt geblokkeerd

• Het aantal spam-e-mails dat is geblokkeerd

• Het aantal gescande e-mails

• Het aantal IDS-handtekeningen (Inbraakdetectiesysteem) die gebruikt worden om uw computer te beveiligen.

Web

Hier worden de details van activiteiten voor Antiphishing weergegeven.

De sectie Web biedt de volgende details:

• Het aantal phishingsites dat is geblokkeerd.

• Het aantal schadelijke websites dat is geblokkeerd door Norton Safe Web.

• Het aantal bekende geverifieerde websites dat u hebt bezocht.

• Het aantal phishingsites waartegen u bent beveiligd.

Back-up maken en Pc-afstelling

Hier ziet u de details voor activiteiten van Back-up maken en Pc-afstelling.

In de sectie Back-up en Pc-afstelling vindt u de volgende informatie:

• Het aantal bestanden waarvan u een back-up hebt gemaakt met de optie Veilige online opslag.

• Het aantal bestanden waarvan u een back-up hebt gemaakt op station C van uw computer.

• Het aantal tijdelijke bestanden van Internet Explorer en Windows dat is verwijderd.

• Het aantal bestanden dat is gedefragmenteerd tijdens schijfoptimalisatie.

• Het aantal verouderde vermeldingen dat is verwijderd uit het Windows-register.

Maandelijks rapport toont slechts twee statistieken onder elke categorie.

Beveiligingsgeschiedenis biedt meer informatie over enkele details van het maandelijkse rapport. Klik op de koppelingen onder elke categorie voor meer informatie.

Schakel Maandelijkse rapporten niet automatisch weergeven in als u niet wilt dat het maandelijkse rapport automatisch door Norton 360 Online wordt weergegeven. Als u deze optie inschakelt, wordt het maandelijkse rapport niet automatisch elke 30 dagen weergegeven door Norton 360 Online.

Maandelijks rapport weergeven

Maandelijks rapport

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5581672_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011