We hebben gedetecteerd dat de Windows Base Filtering Engine-service niet actief is op uw computer.

Dit probleem treedt op wanneer de Windows Base Filtering Engine-service niet kan worden gestart of niet wordt uitgevoerd. Deze service is vereist voor een correcte werking van de Norton Firewall. Download het herstelprogramma Base Filter Engine en voer het uit om dit probleem op te lossen.

STAP 1

Het herstelprogramma downloaden en uitvoeren

Het herstelprogramma is niet compatibel met Windows XP. Windows XP-gebruikers moeten contact opnemen met Norton Support.

1. Download het herstelprogramma.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het bestand BaseFilterEngineFix.exe op uw bureaublad.

Door de tool te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst.

3. Als u wordt gevraagd om .NET Framework 3.5 te installeren, klikt u op Deze functie downloaden en installeren.

4. Klik op Reparatie toepassen in het venster Base Filtering Engine-reparatie.

Het herstelprogramma repareert de toepasselijke Base Filter Engine-registersleutels.

5. Klik op Nu opnieuw opstarten.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55777911_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 04/08/2017