Hebt u aanmeldingsproblemen?

U mag driemaal een onjuist wachtwoord invoeren in Norton 360 Online. Als uw pogingen mislukken, kunt u via Norton 360 Online uw Identity Safe-gegevens opnieuw instellen. Als u Identity Safe opnieuw instelt, verliest u alle Identity Safe-gegevens die u hebt opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens, kaarten en opmerkingen. Als u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit niet herstellen. U kunt alleen uw Identity Safe opnieuw instellen, en al uw opgeslagen gegevens gaan verloren.

In het venster Hebt u aanmeldingsproblemen? vindt u de volgende opties:

Identity Safe opnieuw instellen

Hiermee kunt u Identity Safe opnieuw instellen.

Wanneer u Identity Safe opnieuw instelt, worden al uw Identity Safe-gegevens permanent verwijderd. Norton 360 Online vraagt u om bevestiging via een bevestigingsdialoogvenster wanneer u uw Identity Safe opnieuw instelt.

Opnieuw proberen

Hiermee kunt u uw Identity Safe-wachtwoord opnieuw invoeren.

Wanneer u op Opnieuw proberen klikt, opent Norton 360 Online het venster Aanmelden bij Identity Safe. U kunt uw wachtwoord opnieuw invoeren.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de geheugensteun bekijken die u hebt opgegeven tijdens het maken van Identity Safe.

Identity Safe

Identity Safe opnieuw instellen

Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55652446_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/09/2011