Scan bewerken - Scanitems

Met het venster Scan bewerken - Scanitems kunt u bestanden en mappen aan uw huidige scan toevoegen. U kunt de opties in dit venster gebruiken om een toepasselijke naam voor uw scan op te geven en de scanitems te selecteren.

Uw opties zijn:

Naam van scan

Typ een naam voor uw aangepaste scan.

De naam moet uniek zijn en moet geen speciale tekens bevatten, zoals ^\.|?*:<>/\;.

U kunt de naam van een standaardscan niet bewerken.

Stations toevoegen

Hiermee kunt u stations aan de huidige scan toevoegen.

Wanneer u een station selecteert, worden alle mappen en bestanden op dat station gescand. U kunt meerdere stations selecteren in het dialoogvenster Stations scannen.

Mappen toevoegen

Hiermee kunt u afzonderlijke mappen aan de huidige scan toevoegen.

Wanneer u een map selecteert, worden alle bestanden in die map aan de scan toegevoegd. U kunt meerdere mappen selecteren in het dialoogvenster Map scannen.

Bestanden toevoegen

Hiermee kunt u afzonderlijke bestanden aan de huidige scan toevoegen.

Druk op Ctrl om meerdere bestanden te selecteren en deze aan de scan toe te voegen.

Verwijderen

Hiermee kunt u een scanitem uit de lijst Scanitems verwijderen.

Annuleren

Hiermee wordt het venster afgesloten zonder de instellingen op te slaan.

OK

Hiermee worden de scaninstellingen opgeslagen en het venster afgesloten.

Wanneer u een standaardscan bewerkt, kunt u geen items aan de scan toevoegen. U kunt wel items toevoegen aan de aangepaste scans die u hebt gemaakt.

Aangepaste scans

Een aangepaste scan maken

Een aangepaste scan bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55648267_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011