Het wachtwoord voor uw Norton-account opnieuw instellen

Als u uw wachtwoord bent verloren of vergeten, kunt u het met Norton opnieuw instellen. Wanneer u een verzoek om uw wachtwoord opnieuw in te stellen indient, vraagt Norton u om een nieuw wachtwoord in te stellen voor uw Norton-account.

Wachtwoord opnieuw instellen

1. Open uw browser en ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Voer uw e-mailadres in op de pagina Uw wachtwoord vergeten?.

3. Klik op Doorgaan.

U ontvangt van Norton een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar uw e-mailadres.

4. Open de e-mail en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

5. Typ een nieuw wachtwoord voor uw Norton-account op de pagina Wachtwoord opnieuw instellen die wordt geopend.

6. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

7. Klik op Doorgaan om uw Norton-account te openen.

Video: Uw wachtwoord opnieuw instellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 03/02/2017