Uw Norton-account herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u deze terughalen en een nieuw wachtwoord voor uw account instellen.

Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres of de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet heeft ontvangen, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

De gebruikersnaam ophalen die u voor aanmelding gebruikt

1. Open uw browser en ga naar de pagina Aanmelden.

2. Klik op Gebruikersnaam vergeten?.

3. Voer uw e-mailadres in. Zorg dat het e-mailadres dat u invoert, overeenkomt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

4. Klik op Doorgaan.

5. Open de e-mail die u heeft ontvangen om uw gebruikersnaam te weten te komen.

Het wachtwoord van uw account opnieuw instellen

1. Open uw browser en ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Voer uw e-mailadres in. Zorg dat het e-mailadres dat u invoert, overeenkomt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

3. Klik op Doorgaan.

U ontvangt van Norton een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar uw e-mailadres.

Als u niet binnen een paar minuten de e-mail ontvangt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, controleert u uw map met ongewenste of spamberichten. U ontvangt mogelijk geen e-mail voor herstel als er geen account aan dat e-mailadres is gekoppeld. De e-mails voor wachtwoordherstel van Norton bevatten de volgende gegevens:

• Van : no-reply@nortonlifelock.com

• Onderwerp : Uw Norton-wachtwoord opnieuw instellen

4. Open de e-mail en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

Als uw e-mailaccount niet actief is, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

5. Voer een nieuw wachtwoord voor uw account in.

6. Klik op Wachtwoord bijwerken.

7. Klik op Doorgaan om uw account te openen.