Uw Norton-account herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u deze terughalen en een nieuw wachtwoord voor uw account instellen.

Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres of de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet heeft ontvangen, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

De gebruikersnaam ophalen die u voor aanmelding gebruikt

1. Ga naar de pagina Aanmelden.

2. Klik op Gebruikersnaam vergeten?.

3. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

Het wachtwoord van uw account opnieuw instellen

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

3. Klik op Doorgaan.

U ontvangt van Norton een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen als er een account is met dat e-mailadres.

Als u niet binnen een paar minuten de e-mail ontvangt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, controleert u uw map met ongewenste of spamberichten. De e-mails voor wachtwoordherstel van Norton bevatten de volgende gegevens:

• Van : no-reply@nortonlifelock.com

• Onderwerp : Uw Norton-wachtwoord opnieuw instellen

4. Open de e-mail en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

Als uw e-mailaccount niet actief is, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

5. Typ het nieuwe wachtwoord voor uw account.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946
Besturingssysteem: Windows, Mac
Laatste wijziging: 20/11/2021