Uw wachtwoord wijzigen

U kunt het wachtwoord van uw Norton-account op elk moment veranderen.

Uw wachtwoord wijzigen

  1. Meld u aan bij uw Norton-account.

  2. Onder E-mailadres en wachtwoord klikt u naast Wachtwoord op het pictogram Bewerken.

  3. Typ in het venster Uw wachtwoord wijzigen in het vak Huidig wachtwoord uw bestaande wachtwoord.

  4. Typ uw nieuwe wachtwoord in het vak Nieuw wachtwoord.

  5. Typ uw nieuwe wachtwoord opnieuw in het vak Wachtwoord bevestigen.

  6. Klik op Verzenden.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260943_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 21/02/2017