Uw Norton-abonnement verlengen

Met Norton kunt u uw Norton-abonnement online verlengen.

U kunt uw abonnement op Norton Family niet verlengen.

Als u uw productsleutel heeft geregistreerd bij uw Norton-account, kunt u voor elke geïnstalleerde service het aantal dagen weergeven dat het huidige abonnement nog geldig is.

De optie Verlengen is alleen beschikbaar als uw huidige abonnement 30 dagen of minder geldig is.

Uw Norton-abonnement verlengen

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Op de pagina Abonnementen klikt u op de Norton-service die bijna verlopen is.

3. Klik op Nu verlengen.

4. Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260940_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/03/2018