Waarschuwing bij slechte stabiliteit in- of uitschakelen

Wanneer u de optie Waarschuwing bij slechte stabiliteit inschakelt, vraagt Downloadinformatie u een geschikte actie te selecteren wanneer u een onstabiel bestand probeert te downloaden.

Wanneer u Nooit instelt voor Volledig rapport van Downloadinformatie voert Downloadinformatie een van de volgende acties uit:

• Wanneer de optie Waarschuwing bij slechte stabiliteit is uitgeschakeld, wordt u niet gevraagd een geschikte actie te selecteren voor welk bestandstype dan ook. Het venster Downloadinformatie verschijnt niet telkens wanneer u een gedownload bestand probeert te openen.

• Wanneer de optie Waarschuwing bij slechte stabiliteit is ingeschakeld, wordt u gevraagd een geschikte actie te selecteren wanneer u een onstabiel bestand probeert te downloaden. Norton 360 Online identificeert onveilige bestanden als bedreiging en verwijdert ze.

De optie Waarschuwing bij slechte stabiliteit is standaard uitgeschakeld.

Waarschuwing bij slechte stabiliteit in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging voert u onder Downloadinformatie in de rij Waarschuwing bij slechte stabiliteit een van de volgende handelingen uit:

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan -positie om Waarschuwing bij slechte stabiliteit in te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts op de Uit -positie om Waarschuwing bij slechte stabiliteit uit te schakelen.

3. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54710131_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011