Wachtwoorden en beveiliging

U kunt Wachtwoorden en beveiliging gebruiken om uw Identity Safe-wachtwoord te wijzigen. U kunt hiermee ook het gewenste beveiligingsniveau voor Identity Safe-wachtwoordgebruik instellen.

In de volgende secties kunt u het Identity Safe-wachtwoord wijzigen en beveiligingsniveaus voor uw wachtwoord instellen:

Identity Safe-wachtwoord

Wijzig uw Identity Safe-wachtwoord en stel een nieuw geheugensteuntje in via de optie Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoordbeveiliging

Hiermee kunt u het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord opgeven.

Identity Safe biedt vier beveiligingsniveaus ter bescherming van uw Identity Safe-wachtwoord. Kies een van de volgende opties:

• Vraag mijn wachtwoord aan het begin van elke aanmeldingssessie

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd wanneer u Identity Safe voor het eerst opent.

Als u bij Windows bent aangemeld, hoeft u het wachtwoord niet opnieuw in te voeren.

U dient deze optie te gebruiken om uw persoonlijke aanmeldingsgegevens veiliger te maken.

• Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd bij elk online formulier voordat een aanmelding automatisch wordt ingevuld.

U kunt voor afzonderlijke aanmeldingen opgeven dat deze uw Identity Safe-wachtwoord vereisen voordat de aanmelding automatisch wordt ingevuld.

• Automatisch afmelden bij Identity Safe als computer inactief is gedurende

Hiermee wordt u automatisch bij Identity Safe afgemeld wanneer uw computer gedurende de opgegeven tijd niet actief is. U kunt kiezen uit 15, 30 of 45 minuten.

Gebruik deze optie als andere personen toegang hebben tot uw computer.

• Geen wachtwoord nodig. Meld mij automatisch aan wanneer Windows wordt gestart

Stel deze optie in wanneer u zich bij de start van Windows automatisch wilt aanmelden bij Identity Safe. Deze optie is in de meeste gevallen niet aan te bevelen.

De instelling van deze optie is specifiek voor Windows-gebruikersaccount.

• Wachtwoord vragen na een onderbreking

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd wanneer systeemactiviteit na een onderbreking wordt hervat.

Met deze optie wordt misbruik van uw Identity Safe-gegevens voorkomen doordat uw Identity Safe-wachtwoord wordt gecontroleerd telkens wanneer systeemactiviteit na een onderbreking wordt hervat.

Norton 360 Online vraagt u alleen uw Identity Safe-wachtwoord in te voeren als u bij uw Identity Safe was aangemeld toen het systeem werd onderbroken.

Telkens wanneer u het beveiligingsniveau van de safe wijzigt in een instelling die minder veilig is dan het huidige beveiligingsniveau, moet u uw Identity Safe-wachtwoord valideren.

Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5467448_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011