Bladeropties

Met Bladeropties kunt u de manier configureren waarop Identity Safe aanmeldingsgegevens voor de webpagina's die u bezoekt, moet verzamelen, opslaan en weergeven. U kunt configureren dat Identity Safe de kaarten moet weergeven die u hebt gemaakt voor websites met formulieren. U kunt ook de instellingen configureren voor het automatisch invullen van websites die beveiligingsbedreigingen bevatten.

In het venster Bladeropties kunt u de volgende opties configureren:

Aanbieden mijn gegevens op te slaan wanneer ik me bij websites aanmeld

Hiermee wordt u gevraagd uw aanmeldingsgegevens op te slaan voor de websites die u bezoekt.

Mijn aanmeldingen weergeven telkens wanneer ik een pagina met meerdere aanmeldingen bezoek

Hiermee kunt u Identity Safe zo configureren dat uw aanmeldingsgegevens worden weergegeven telkens wanneer u een website met meerdere aanmeldingen bezoekt

Mijn aanmeldingen automatisch invullen wanneer ik websites bezoek

Hiermee worden uw aanmeldingsgegevens automatisch ingevuld in wanneer u een website bezoekt.

Mijn identiteitskaarten weergeven telkens wanneer ik een pagina bezoek met een formulier dat moet worden ingevuld

Hiermee worden uw identiteitskaarten weergegeven telkens wanneer u webpagina bezoekt met formulieren waarin u uw persoonlijke gegevens moet invullen.

U kunt de optie Sites met autom. invullen bevatten beveiligingsrisico's ook gebruiken om op te geven hoe Identity Safe moet reageren op websites met beveiligingsbedreigingen. U kunt wachtwoordbeheer van de browser ook uitschakelen met de optie Wachtwoordbeheer van de browser uitschakelen.

Aanmeldingen bewerken

Kaarten toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5467445_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/09/2011